Vyhľadať
Close this search box.

Detské izby a ich základ – detské postieľky

Prvé myšlienky na zariadenie detskej izby či na detské postieľky prídu na myseľ každej mamičke, hoci príchod svojho potomka očakáva za necelých deväť mesiacov. Ako malý človiečik rastie, začína liezť a postupne chodiť, objavuje a dobýva svet okolo seba, rastú aj jeho nároky na vlastný priestor. Detský kútik a neskôr detská izba vrátane zariadenia by preto mala byť rovnako premenlivá a dynamická ako dieťa samotné.

Prvým a najdôležitejším kusom nábytku v živote dieťaťa je bezpochyby detská postieľka Jej priečky musia byť zvislé, aby po nich bábätko nemohlo vyliezť a prepadnúť sa. Súčasne by sa medzi priečky nemala vojsť detská hlavička. Z dôvodu bezpečnosti sú kruhového prierezu, teda bez ostrých hrán. Konštrukcia postieľky by mala umožniť ľahké vybratie, mäkké, pružné a predovšetkým priedušné matrace. Kovové postieľky dnes nahradili drevené, ktoré sú na dotyk príjemnejšie.

Moderné detské postieľky                                                         

Erbesi predstavuje novinku v rade detského nábytku, ktorý ponúka originálne línie, svetlé farby, dokonalú povrchovú úpravu, to všetko k vytvoreniu príjemného prostredia v detskej izbe. Všetky kolekcie detského nábytku sú navrhnuté tak aby zabezpečovali komfort a správny odpočinok pre dieťa. Detské postieľky Erbesi sú kombináciou kvality, dizajnu a jednoduchosti.

Ďalšie články
Novinky

Showroom Erbesi v STYLE

Od 15.11.2022 je náš bratislavský showroom presunutý do obchodného centra STYLA – Všetko pre bývanie. Showroom Erbesi v STYLE sa nachádza na prvom poschodí, naľavo

Čítať viac »
Vyhľadávanie