Vyhľadať
Close this search box.

Detské izby a ich zariadenie

Všetky detské izby, dokonca aj izba pre novorodenca, musia byť dokonale zladené a všetko by malo mať svoje miesto, pre bezpečie a pohodlie nášho dieťaťa. Detské izby od Erbesi vám ponúkajú dizajnový nábytok pre deti len z kvalitných a zdraviu nezávadných materiálov.

Pri výbere nábytku pre bábätko by sme mali predovšetkým dbať na jeho nezávadnosť a ľahkú údržbu. Moderný nábytok pre bábätká je praktický aj výborne dizajnovo prepracovaný, vytvorí dieťaťu očarujúcu izbičku.

Ako vhodne zariadiť detské izby?

Asi prvé čo si všimneme pri vstupe do detskej izby je detská postieľka. Na výber je mnoho dizajnových prevedení, od klasického retro štýlu po moderné farebné prevedenia detských postieľok.

Dôležitým detailom je aj to, kam v detskej izbe umiestnime postieľku. Chybou je, ak detskú postieľku umiestníme pod okno alebo ju dáme na miesto, kde cez deň svieti priame slnko. Je potrebné ju umiestniť na také miesto, aby bolo bezpečné, na blízku neboli žiadne elektrické zástrčky a káble. Musíme si uvedomiť, že dieťa nám rastie, a s ním rastie aj jeho zvedavosť za novými nepreskúmanými možnosťami.

Pri zariaďovaní detskej izby dbáme aj o to, aby v nej bolo dostatok úložného priestoru či už na hračky, oblečenie, alebo iné dôležité veci pre dieťa. Úložný priestor je pre novorodenca, ale i pre väčšie deti veľmi dôležitý. Je rozdiel ak je dieťa ešte malé a myslíme si, že veľká skriňa nám bude asi zbytočná. Ale opak je pravdou. Veľká šatníková skriňa sa nám zíde, pretože dieťa rastie a aj jeho veci budú väčšie a väčšie. Ideálne je, ak má skriňa viac políc, ale i dostatok priestoru na vešanie.

Vhodný nábytok pre detské izby novorodencov je aj prebaľovací pult, kôš pre bábätko, ale i zásuvková komoda na všetko potrebné. V detskej izbe by sme mali trocha popustiť uzdu aj svojej fantázii, čo sa týka farieb. Volíme skôr farby jemné pastelové, také, aby ladili aj s detským nábytkom.

Potrebujete pridať ďalšie úložné priestory do detskej izby pre bábätko? Vyberte si zo širokej ponuky detských komôd. Ponúkame komody do detskej izby pre dievčatká aj chlapčekov. Ku každej komode si môžete zaobstarať šatníkovú skriňu pre deti v rovnakom štýle.

Ďalšie články
Novinky

Showroom Erbesi v STYLE

Od 15.11.2022 je náš bratislavský showroom presunutý do obchodného centra STYLA – Všetko pre bývanie. Showroom Erbesi v STYLE sa nachádza na prvom poschodí, naľavo

Čítať viac »
Vyhľadávanie